Baby Boom Show are loc în perioada 8-11 martie, la Romexpo

12.02.2018

Cel mai mare şi important târg dedicat viitorilor părinți și copiilor deschide sezonul evenimentelor de profil cu ediția de primăvară a Baby Boom Show, eveniment ce are loc între 8 și 11 martie în Pavilionul Central ROMEXPO.

Baby Boom Show va reuni cele mai multe brand-uri dedicate tinerilor părinți și copiilor cu vârste de până la şapte ani ani.

Cărucioare, hăinuțe, scaune auto, mobilier, jocuri și jucării, sisteme de purtare, kit-uri de celule stem și oferte speciale din partea maternităților – reprezintă doar o mică parte din miile de produse pregătite de companiile participante la Baby Boom Show.

Târgul își propune să vină în completarea expoziției cu numeroase resurse informaționale de calitate pentru actualii și viitorii părinți. Astfel, timp de patru zile, peste 800 de persoane pot asista la cursuri de puericultură, prim-ajutor, alăptare, despre psihologia în cuplu sau sesiuni informative care detronează miturile medicale.

În plus, tot în perioada 8 – 11 martie, Baby Boom reia proiectul „Clinicii de recuperare”, unde sunt oferite zilnic evaluări gratuite de logopedie și kinetoterapie.

Mai multe informații regăsiţi pe www.babyboomshow.ro

Program de vizitare, Pavilion A:
► 8 – 10 martie 2018, zilnic între orele 10:00 – 19:00
► 11 martie 2018, între orele 10:00 – 18:00
► Tarif bilet intrare în pavilionul A – 10 lei

 

 

 

Citiți și despre: