Stiri: Companii

Baby Boom Show – Evenimentul anului pentru întreaga familie

11.02.2019

În perioada 4 – 7 aprilie, cel mai nou pavilion al Romexpo va găzdui cea mai mare expoziție pentru viitoare mămici și copii cu vârste cuprinse între 0 și 7 ani. Ediția din acest an a Baby Boom Show se anunță a fi una impresionantă.

Baby Boom Show. Locație nouă

Gazda evenimentului va fi reprezentată de unul dintre cele mai noi pavilioane ROMEXPO. Este vorba despre pavilionul B1. Acesta se remarcă prin designul deosebit de modern dar și prin facilitățile oferite. Dintre acestea, amintim faptul că accesul participanților se face mult mai facil, dar și faptul că în cadrul acestui pavilion sala de conferințe beneficiază de cele mai noi tehnologii din domeniu. În ceea ce privește spațiile de expunere, în cadrul pavilionului B1 acestea sunt mult mai ample și oferă posibilitatea realizării unui design mult mai atractiv.

Baby Boom Show. Companii participante

În cadrul ediției din acest an, târgul va reuni peste 150 de companii. În prezent, înscrierile continuă. Cei participanți la expoziție vor avea parte de o ofertă bogată de cărucioare, scaune auto, mobilier și decorațiuni. Din oferta târgului nu vor lipsi nici serviciile oferite de maternități și bănci de celule stem, produse de îmbrăcăminte și încălțăminte, alimente, jocuri și jucării, edituri sau librării.

Peste 10.000 de vizitatori sunt așteptați în cadrul ediției de primăvară din 2019.

Baby Boom Show. Oferta de cursuri și seminarii

Gândit ca un eveniment pentru întreaga familie, Baby Boom Show pune un accent deosebit pe o informare corectă dar și pe responsabilitate. În acest sens, la târg vor participa peste 20 de specialiști în domeniu, cu o ofertă bogată de evaluări medicale, cursuri și seminarii gratuite. Acestea vor fi oferite pe toată perioada desfășurării evenimentului.

Baby Boom Show pe scurt:

Program de vizitare, ROMEXPO, Pavilion B1:

4 – 6 aprilie 2019: 10.00 – 19.00 si 7 aprilie 2019: 10.00 – 18.00

  • Accesul in cadrul evenimentului se face GRATUIT pe baza înregistrării online doar pentru zilele de joi si vineri.
  • PREȚ BILET: 10 lei / PARCARE VIZITATORI: 5 Lei/ora

Pentru mai multe detalii, accesați: www.babyboomshow.ro