Baby Boom Show va începe pe 14 aprilie, la Romexpo

07.04.2016

În perioada 14 – 17 aprilie la Romexpo are loc ediţia de primăvară a Baby Boom Show, cel mai mare târg pentru părinţi, viitori părinţi şi copii cu vârste cuprinse între 0 şi 7 ani. Târgul vine cu un număr impresionant de expozanţi, reduceri importante şi numeroase activităţi pentru părinţi şi copii.

Per total, 140 de companii din România şi din străinătate vor ocupă la Baby Boom Show o suprafaţă de 1.831 metri pătrați, iar această ediţie bifează 39 de participări în premieră.

În plus, organizatorii au pregătit trei cursuri ce ating subiecte importante pentru viitorii şi actualii părinţi. Şcoală Viitoarelor Mămici, Cursul de Diversificare a Sugarului şi Cursul de Siguranţă Bebeluşului vor adună peste 500 de persoane timp de patru zile pline de informaţii.

De asemenea, 11 bănci de celule stem şi 4 clinici medicale şi-au anunţat prezenţa la acest eveniment şi au pregătit pachete la preţuri speciale pentru viitoarele mămici.

”Pentru ca Baby Boom Show este un eveniment complet, organizatorii au gândit numeroase activităţi conexe menite să-i relaxe pe părinţi şi să-i încânte pe cei mici. Astfel, mămicile vor primi sesiuni de make-up gratuite şi lecţii de Pilates şi remodelare corporală de la specialişti în domeniu. Pentru cei mici au fost amenajate două spaţii de joacă impresionante şi un spaţiu unde vor putea participa la ateliere de pictură, puzzle-uri, ateliere de confecţionat mărgele şi face-painting”, au afirmat organizatorii evenimentului.

Program de vizitare:

► 14 – 16 aprilie 2016, zilnic între orele 10:00 – 19:00

► 17 aprilie 2016, între orele 10:00 – 18:00

► Tarif bilet intrare pavilion expoziţional: 10 Ron

Pentru mai multe detalii despre eveniment, accesaţi babyboomshow.ro

 

 

Citiți și despre: