Stiri: Finante

Banca Carpatica lansează un pachet special de credite cu garanții imobiliare

29.09.2014

Începând cu 1 octombrie, Banca Comercială Carpatica lansează pentru clienții persoane fizice un pachet special de credite cu garanții imobiliare la o dobândă începând de la 5,4% pe an, pentru primul an de creditare. Campania este valabilă pentru creditele în lei acordate până în luna februarie 2015 inclusiv și se aplică pentru cinci categorii de produse (Creditul pentru construcții și achiziții Casa 9, Creditul pentru Modernizare, Creditul pentru Achiziție teren extravilan, Creditul de nevoi personale Prosper și Creditul de refinanțare OneSmart).

Cu acest pachet special pentru creditele în lei cu garanții imobiliare, clienții beneficiază de costuri mult mai mici doar din diferența de dobândă din primul an. În plus, vorbind de o dobândă atractivă și fixă, sunt protejați de orice fluctuații ale Robor pe care clientul nu le poate anticipa nici influența. Pentru clienții interesați de construcția unei case, chiar și în regie proprie, de lucrări de modernizare sau achiziții de imobile și terenuri, dobânda fixă practicată va fi de 5,4% pe primul an iar pentru cei interesați de finanțare pentru nevoi personale sau refinanțarea unor credite mai vechi de 2011, dobânda fixă practicată va fi de 5,9% pe primul an”, a declarat Andra Buzdugan, Director Relații Comerciale Retail în cadrul Băncii Comerciale Carpatica.

Un alt beneficiu acordat clienților în cadrul campaniei pentru creditele cu garanții imobiliare constă în faptul că, pentru anumite activități/ operațiuni, comisionul este de zero.

Pachetul se aplică doar clienților care nu beneficiază de alte promoții sau reduceri oferite de Banca Comercială Carpatica. De asemenea, reducerea de dobândă oferită în cadrul aceste promoții, nu se va cumula cu reducerea oferită în cadrul pachetelor de produse.

Astfel, clienții persoane fizice care optează pentru unul din produsele de creditare menționate vor avea posibilitatea să aleagă campania sau promoția care să fie aplicată solicitării lor de credit.