Stiri: Finante

Banca Comercială Feroviară a lansat un nou pachet integrat de servicii

10.10.2014

Banca Comercială Feroviară S.A. lansează un nou pachet integrat de servicii. Având numele PRIMUS, acest pachet este format din cont curent în lei, cont de economii în lei și euro, card de debit Mastercard Standard şi Internet Banking.

„PRIMUS înseamnă comision zero pentru deschiderea și administrarea lunară a contului, pentru emiterea şi administrarea cardului, pentru cumpărăturile făcute cu acesta şi pentru serviciul de Internet Banking”, au anunţat reprezentanţii băncii.

Dobânda aplicată contului de economii este întotdeauna cel puțin egală cu cea mai mare dobândă standard aplicată depozitelor Persoane Fizice, la termen de o lună, stabilită în prima zi bancară a fiecărei luni, de cele mai mari 10 bănci din România (se exclud dobânzile aplicate pentru depozite cu termen similar, în cadrul unor campanii cu caracter incidental).

La schimbul valutar, diferenţa între cursul de cumpărare şi cel de vânzare este cu 15% mai mică decât cel mai mic spread standard aplicat de primele 10 bănci din România.

Astfel, pachetul este mai bun decât 80% dintre ofertele bancare din România, iar condiţiile acestuia sunt valabile până la un sold cumulat de 100.000 euro, sumă garantată de Fondul Național de Garantare.