Stiri: Companii

Topul celor mai doriti angajatori din Romania

Banca de Joburi își extinde rețeaua de franciză

04.12.2017

Sfârșitul anului vine cu noutăți importante pentru antreprenorii în căutarea unei afaceri de succes. Banca de Joburi își extinde rețeaua de franciză, oferind astfel posibilitatea celor interesați de o franciză profitabilă să beneficieze de toate avantajele care decurg din această colaborare.

Banca de Joburi reprezintă prima rețea naționala de franciză din domeniul recrutării și plasării forței de muncă în România și în străinătate. Extinderea rețelei de franciză se impune în condițiile în care piața forței de muncă reprezintă un domeniu în continuă dezvoltare și un izvor nesecat de oportunități pentru toți actorii implicați.

Clasată pentru mai mulți ani consecutivi pe locul I Top Afaceri și Top Profit în acest domeniu de activitate precum și experiența de peste 15 ani recomandă Banca de Joburi ca partener de încredere.

Tariful de intrare în rețeaua de franciza în calitate de francizat simplu este de 15.000 EUR + TVA, iar în calitate de francizat cu exclusivitate teritorială este de 30.000 EUR + TVA. În ceea ce privește investiția inițială, la tariful de intrare în rețeaua de franciză se mai adaugă între 10.000 și 15.000 EUR + TVA, suma necesară pentru amenajarea locației, achiziționarea bazei materiale necesară derulării activității, costurile cu închirierea unui spațiu și acoperirea cheltuielilor lunare anticipate pentru primele două luni de activitate.

„Extinderea rețelei de franciză reprezintă o nouă etapă importantă în activitatea Banca de Joburi. Implicarea noastră în dezvoltarea francizei a adus de la sine multe beneficii și în sarcina francizaților. Experiența dobândită de-a lungul celor peste 15 ani de activitate ne-a dat impulsul să demarăm o nouă campanie de selecție a Francizaților. Punem la dispoziția tuturor celor interesați a unui model de afacere extraordinar, în care bunăstarea materială se întrepătrunde cu satisfacția personală. ” Mihail – Bogdan Filip – General Manager Banca de Joburi.