Stiri: Finante

Bank Leumi România are un nou CEO

10.05.2016

Banca Națională a României (BNR) a aprobat numirea lui Gil Karni în funcția de Președinte Executiv al Bank Leumi România, la începutul lunii mai, după ce acesta a fost desemnat pe actuala poziție la începutul anului de către Consiliul de Administrație al Băncii.

Gil Karni și-a dezvoltat cariera în Bank Leumi Israel și în subsidiarele acesteia, timp de mai bine de 20 de ani. Acesta revine în România după ce a ocupat funcția de CEO al Bank Leumi Luxemburg timp de cinci ani. Înaintea acestui mandat, a acționat în calitate de Director al Diviziei Real Estate și Israeli în cadrul Bank Leumi România pentru trei ani, perioadă în care a avut ocazia să cunoască atât piața locală, cât și clienții din mediul de business românesc.

“Mă bucur să revin în România pentru a contribui la dezvoltarea prezenței Grupului Leumi în această piață foarte importantă, alăturându-mă unor colegi foarte buni, adevărați profesioniști, cu ajutorul cărora Banca va continua să ofere un înalt grad de expertiză clienților săi, în conformitate cu valorile fundamentale ale Grupului. Sunt convins că Bank Leumi România va continua să crească și să evolueze într-un mod foarte sustenabil, ceea ce va conduce la rezultate excepționale pe termen lung, atât pentru clienți, cât și pentru Bancă”, a declarat acesta.