Stiri: Companii

Barrier a început să producă uşi pentru garaj

18.12.2014

Producătorul de tâmplărie termoizolantă din PVC Barrier a anunţat lansarea unei divizii noi, în urma unei investiţii de 750.000 de euro pentru a demara producția ușilor pentru garaj. Această divizie vine în completarea portofoliului existent de produse destinate închiderilor pentru construcții civile și industriale, iar capacitatea de producție este de 5.000 de uși și 10.000 de rulouri anual.

„Dezvoltarea liniei de producție a ușilor de garaj a venit că un pas firesc în completarea portofoliului nostru de produse, cât și pentru consolidarea brand-ului Barrier. Pentru anul 2015, estimăm că vom produce circa 3.000 de uși și 5.000 de rulouri. Toate aceste categorii de produse pe care le dezvoltăm sunt atent proiectate pentru a satisface cerințele utilizatorilor din categoria premium și lux, de aceea vor fi executate folosind materiale și componente de cea mai bună calitate și linii de producție la cel mai înalt nivel tehnologic existent în România. În același timp, avem în vedere și realizarea de produse personalizate, unicat, dar și timpi de livrare foarte mici, plus servicii suplimentare asociate noilor pachete de produse Barrier”, a spus Adrian Gârmacea, directorul general al companiei producătoare Barrier.

Totodată, linia de producție oferă următoarele sisteme: uși secționale pentru garaje individuale, uși secționale pentru utilizare comercială, uși secționale industriale, rulouri exterioare pentru ferestre, uși tip rulou pentru garaje individuale, uși tip rulou pentru utilizări comerciale sau industriale, obloane pentru ferestre, automatizări pentru toate categoriile de produse, automatizări pentru căi de acces complementare celor montate direct pe uși sau rulouri, precum automatizările pentru porți de incintă, barierele de circulație auto, sistemele de control acces etc.