Stiri: Companii

Barrier a investit peste 5 milioane de euro într-un centru modern de producție

26.09.2014

Producătorul Barrier a inaugurat, la Bacău, cel mai modern parc industrial de producere a tâmplariei PVC și cea mai performantă linie de producție a tâmplariei PVC din România. Investiția totală s-a ridicat la peste 5 milioane de euro. În noua unitate lucrează acum peste 200 de oameni, fabrica are disponibile utilaje pentru producția de ferestre și uși, foliere profile, curbare profile, producția de uși de garaj și rulouri, iar peste un an va începe producția de sticlă termoizolantă.

Produsele companiei sunt disponibile în cele mai multe zone ale țării, cu ajutorul rețelei de peste 300 de colaboratori. Barrier exportă tâmplărie PVC în țări precum Italia, Franța, Belgia sau Germania și are de gând extinderea în Anglia, Olanda și Spania.

Noul centru de producție a venit ca un pas natural în evoluția companiei, datorită creșterii cererii pentru produsele noastre. Încă din 2003, de când am deschis primul atelier de producție, ne-am concentrat pe dorințele clienților noștri, oferindu-le nu numai produse de calitate, ci și servicii pre și post vânzare, mai rar întâlnite pe piața pe care activăm. Ne dorim să venim cu soluții complete, să fim un adevărat consultant pentru cei care au nevoie de o tâmplărie din PVC, astfel că în viitorul apropiat ne dorim să dotăm noul centru de producție cu tehnologie pentru producția de sticlă și noi linii de producție PVC – spune Adrian Garmacea, director general Barrier.