Slide

Stiri: IT&C

BCR a lansat o aplicaţie pentru dispozitivele mobile

08.12.2014

Banca Comercială Română (BCR) a lansat „Asistentul Financiar ”, o aplicaţie pentru dispozitivele mobile de tip smartphone şi tablete cu sisteme de operare iOS  sau Android. Începând cu data de 5 decembrie, aplicaţia poate fi descărcată din Appstore sau din Google Play, în funcție de sistemul de operare al telefonului.

Prin intermediul aplicaţiei clienţii băncii au posibilitatea de a avea permanent un „bancher personal“ în buzunar, o perspectivă completă asupra veniturilor lunare, a apetitului pentru consum şi, nu în ultimul rând, un instrument care să îi ajute să gestioneze în mod eficient finanţele personale.

„Parte a strategiei BCR de dezvoltare a canalelor digitale, Asistentul Financiar BCR este a treia aplicaţie bancară disponibilă clienţilor BCR în Apple Store şi Google Play, împreună cu aplicaţia de Mobile Banking Touch 24 banking BCR şi aplicaţia eToken BCR. Aceste aplicaţii sunt gratuite pentru toţi utilizatorii serviciului 24 Banking BCR şi permit clienţilor noştri să beneficieze de cele mai bune servicii utilizând fie un smartphone, fie o tabletă”, a spus Marian Ignat, Director Executiv Managementul Canalelor Retail BCR.

Aplicaţia este un instrument de clasificare automată a tuturor veniturilor  şi cheltuielilor, care permite planificarea şi administrarea de bugete personale şi deţine un întreg set de funcţionalităţi utilizate pentru analiza acestor informaţii într-un mod prietenos, cu o serie bogată de grafice simplu de înţeles.