Stiri: Finante

BCR Pensii anunţă schimbări în echipa de management

21.08.2018

Directoratul BCR Pensii are, începând din această lună, un nou membru. Este vorba de Lucian Mâțu, care va ocupa funcția de Director Executiv. Ceilalți membri ai Directoratului companiei sunt Adela Cercel – Director Executiv și Membru Directorat și Radu Crăciun – Director General și Președinte Directorat.

Înainte de numirea în Managementul BCR Pensii, Lucian Mâțu a coordonat timp de trei ani, ca director executiv, segmentul de microîntreprinderi al BCR, funcție care a fost precedată de poziția de Director Zonal Nord-Est Retail BCR.

Acesta deţine o experiență de 16 ani în industria bancară, din care 12 ani în roluri-cheie de management locale și naționale, atât pe zona de retail dedicat serviciilor și produselor de finanțare adresate persoanelor fizice, cât și antreprenorilor.

În cadrul BCR Pensii, Lucian Mâțu va gestiona modelele de business și strategiile de marketing și vânzări și va continua să se implice și în proiectele de educație financiară, promovând un comportament financiar responsabil, în care economisirea pe termen lung este esențială.