Scenarii scoli februarie 2021

BCR premiază “Profesorii care ne dau încredere”

17.05.2017

BCR a lansat concursul “Profesorii care ne dau încredere”, prin intermediul căruia va oferi 42 de premii, a câte 1.000 de lei. În plus, profesorul cel mai votat de către elevi va primi și marele premiu de 10.000 de lei.
Concursul are loc pe pagina oficială de Faceebok a băncii şi se desfășoară până pe 5 iunie. Prin această competiţie, elevii și studenții din întreaga țară își vor putea nominaliza și vota profesorul favorit sau dascălul în care au cea mai mare încredere.

La finalul concursului, BCR îi va premia cu 42 de premii a câte 1.000 de lei pe profesorii nominalizați care întrunesc cele mai multe voturi, exprimate în like-uri, câte un premiu pe fiecare județ al țării, urmând ca profesorul care s-a bucurat de cea mai mare susținere pe reţeaua de socializare să fie recompensat cu 10.000 de lei.

“Să fii profesor astăzi, în România, nu este deloc ușor. Menirea unui dascăl este să transmită elevilor săi cunoștințe, pasiune pentru carte și mai ales încredere pentru prezent și viitor. Știm că cei mai mulți profesori și-au asumat, cu multă dedicație, această nobilă misiune, în ciuda condițiilor dificile în care, adesea, se desfășoară profesia lor. Și trebuie să admitem că dascălii sunt oamenii care, alături de părinți, au un rol determinant în devenirea noastră, personală și profesională. Competiția lansată astăzi este o mică recunoaștere pe care o oferim profesorilor din România, prin intermediul propriilor elevi. Educația este una dintre prioritățile strategice ale BCR, alături de susținerea investițiilor în infrastructură, tehnologie și creșterea calității vieții”, declară Ionuț Stanimir, Director de Comunicare al BCR.

 

 

Citiți și despre: