Stiri: Finante

BCR: Tranzacţii cu cardul de 30 milioane lei, în farmacii

26.05.2014

Posesorii de carduri BCR au efectuat, în primele patru luni ale acestui an, tranzacţii în farmacii de peste 30 milioane lei, valoarea medie a unei astfel de plăţi fiind de peste 60 de lei.

Banca Comerială Română a anunţat astăzi că tranzacţiile din domeniul farmaceutic câştigă un loc important în topul cheltuielilor curente efectuate de către clienţii săi.

Astfel, în perioada analizată, la POS-urile instalate în farmacii, s-au realizat aproximativ 500.000 de tranzacţii cu cardurile BCR, în timp ce valoarea tranzacţiilor cu cardurile de credit a fost de peste 4,2 milioane lei

„Vrem să aducem în prim plan beneficiile, eficienţa şi importanţa parteneriatelor pentru clienţii noştri, posesori de carduri. Astfel, prin extinderea numărului de parteneri afiliaţi programului de platăîn rate fără dobândă, prin oferirea de bani înapoi în cont la orice tip de tranzacţie efectuată la comercianţii din ţară/străinatate/online alături de acordarea unui beneficiu direct, întrunim deja 3 elemente ale unei oferte de produs unica în piaţa cardurilor din Romania. Suntem încântaţi de lansarea acestei campanii alături de unul dintre partenerii noştri strategici, Help Net”, a declarat Dorin Iancu , Sef Departament Acceptare Carduri, BCR.

Banca a lansat, la finalul lui 2013, un program de loialitate aferent cardurilor de credit pentru persoane fizice – Programul “Bun de plată”, prin care acordă lunar bani înapoi în conturile clienţilor în valoare de 2% pentru toate tranzacţiile efectuate la o gamă largă de categorii de comercianţi din ţară, străinătate şi online (benzina, moda, utilitati, restaurante, locuri de distractii, bilete avion, hoteluri).

Ca şi noutate pe piaţa bancară din România, clienţii vor primi şi 1% cash back aniversar acordat o dată pe an pentru toate celelalte cumpărături efectuate prin cardul de credit

În plus, BCR şi Help Net au semnat, recent, un parteneriat prin care clienţii farmaciilor Help Net pot plăti produsele achiziţionate în 2 sau 3 rate fără dobândă prin cadrul de credit BCR. Adiţional, orice utilizator al unui card de credit BCR acumulează automat pentru toate plăţile prin card şi 1% bani înapoi în cont pentru fiecare plată la comercianţi.