Stiri: Companii

BDO Business Advisory şi Relians Corp reprezintă România la ”Constantinus European Award”

20.02.2014

România va fi reprezentată de companiile BDO Business Advisory şi Relians Corp în cadrul competiției ”Constantinus European Award”. Misiunile de consultanță în management ale acestor două companii au fost nominalizate în urma concursului „AMCOR Awards – premiază excelenţa în consultanţa în management şi de afaceri din România”, organizat în perioada 15 mai – 1 decembrie 2013 de către AMCOR (Asociaţia Consultanţilor în Management din România).

Cele două companii nominalizate vor avea drept concurenți reprezentanţii Austriei, Spaniei şi Italiei, anunţarea câştigătorilor şi decernarea premiilor având loc în luna mai a acestui an, la Madrid.

În cadrul evaluării proiectelor înscrise în competiția AMCOR Awards s-a pus accent pe implementarea unor standarde calitative înalte, pe relația dintre consultant şi client, precum și pe aplicarea de metode de management, performanță comercială, putere strategică și impact asupra economiei naţionale sau regionale.

Juriul care a realizat evaluarea proiectelor înscrise a fost format din doi consultanţi şi un reprezentant al mediului academic – dr. ec. ing. Lucian Moţiu și dr. ing. Nicolae Costake, respectiv conferenţiar univ. dr. Marian Năstase.

În urma evaluării făcute de acest juriu au fost alese două misiuni, cea a BDO Business Advisory pentru Comisia Naţională de Prognoză care privește „Îmbunătăţirea capacităţii instituţionale şi formularea de politici macroeconomice în domeniul convergenţei economice cu UE şi Comisia Naţională de Prognoză”, precum și cea a Relians Corp. Proiectul acestei companiei a fost realizat pentru Primăria oraşului Suceava și a avut în vederea acordarea unor „servicii de consultanţă privind elaborarea Planului de Acţiune pentru Energie Durabilă, prioritizarea proiectelor şi întocmirea schiţei de proiect în vederea implementării „Programului de cooperare Elveţian – Român vizând reducerea disparităţilor economice şi sociale în cadrul Uniunii Europene Extinse. Aria de concentrare tematică 4, Obiectivul 1”, oferindu-i beneficiarului asistenţă tehnică pe parcursul evaluării Planului, până la semnarea contractului de finanţare.