Stiri: IT&C

BearingPoint deschide un nou birou în România. Unde este acesta situat?

04.07.2018

Firma de consultanță în management și tehnologie BearingPoint își continuă dezvoltarea pe piețele europene şi anunţă deschiderea unui al patrulea birou în România, la Iași. Inaugurarea demonstrează angajamentul continuu al companiei față de România și de oamenii din această țară.

Decizia se bazează pe una dintre inițiativele strategice de dezvoltare ale companiei. Iași, unul dintre cele mai mari orașe din România, a fost ales pentru că dispune de o universitate tehnică de prestigiu și personal calificat în domeniul IT. Inițial, BearingPoint va oferi servicii de consultanță clienților din domeniul financiar din Iași.

„După o prezență de 11 ani pe piața din România, BearingPoint face pasul firesc spre regiunea Moldova, unde intenționăm să ajungem la aproximativ 100 de angajați în următorii ani”, spune Christian Gurny, Country Leader BearingPoint România și Republica Cehă.

BearingPoint pune accent pe oameni și pe dezvoltarea acestora. Printre valorile companiei se număra excelența, pasiunea, spiritul de echipă și angajamentul.

În prezent, compania are birouri în 4 orașe din România: București, Sibiu, Iași și Timișoara.