BearingPoint extinde Centrul pentru Consultanță în Securitate Cibernetică

25.07.2018

Firma de consultanță în management și tehnologie BearingPoint a anunțat că își extinde Centrul de Excelență pentru Consultanță în Securitate (CoE) din ţara noastră.

„Într-o lume a afacerilor digitale interconectate, numărul vulnerabilităților la adresa securității crește exponențial, iar BearingPoint, prin Centrul său de Excelență pentru Consultanță în Securitate, îi va ajuta pe clienții săi să își continue activitatea în condiții de securitate în acest mediu complex și dinamic”, a anunţat compania.

BearingPoint dezvoltă, aşadar, un portofoliu ambițios care include securitatea cibernetică, securitatea aplicațiilor și securitatea IoT/Industry 4.0. Cu ajutorul experților companiei, reziliența cibernetică este consolidată, ceea ce permite clienților să se concentreze la lucrurile importante, şi anume la activitatea lor comercială.

„Reziliența cibernetică este un punct de interes major al Centrului de Excelență pentru Securitate, în condițiile în care cererea de servicii de securitate a informațiilor este în creștere la nivel global”, afirmă Christian Gurny, Partener BearingPoint România.

Conform acestuia, România oferă deja stabilitate cibernetică în regiune și are succes în domeniile apărării împotriva amenințării cibernetice și al serviciilor de securitate externalizate.

„Sunt mândru că fac parte din această provocare extraordinară. Sunt implicat de mulți ani în comunitatea internațională a securității cibernetice și cred că piața este mai mult decât pregătită pentru următorul pas în implementarea și operaționalizarea conceptelor de reziliență cibernetică de generație următoare. Comunitatea securității cibernetice din România este foarte avansată și, în prezent, atragem talentele de vârf care vor constitui coloana vertebrală a centrului nostru CoE”, spune Sergiu Zaharia, șef al Centrului de Securitate Cibernetică, BearingPoint București.

 

 

 

Citiți și despre: