Stiri: Companii

BearingPoint se extinde. Compania a deschis a treilea birou din România

29.10.2015

BearingPoint, firma de consultanță de management și tehnologie, a anunţat că își continuă extinderea pe piața din România, prin deschiderea celui de-al treilea birou în ţara noastră, în Timișoara.

Echipa noului birou va concentra asupra nevoilor clienților din industria financiară, susținând băncile, companiile de asigurări și autoritățile de supraveghere pe tot parcursul procesului de raportare reglementată.

„Odată cu deschiderea biroului din Timișoara, mergem mai departe cu planul nostru strategic și investim mai mult în business-ul nostru, centrat pe digitalizare, raportare reglementată și consultanță prin soluțiile BearingPoint”, a spus Marcel Nickler, Regional Leader pentru Germania, Elveția, Austria, Italia și România.

Decizia de extindere are la bază strategia de creștere globală a firmei BearingPoint, urmărind punctele cheie ale agendei sale la nivel de grup: digitalizare, raportare reglementată, dar și extinderea divizei „Asset Based Consulting” în Europa, din care face parte și suita de soluții Abacus pentru raportare.

„Pătrunderea pe piața din Romania în urmă cu 9 ani s-a dovedit un real succes pentru noi, am dezvoltat un brand puternic și suntem un angajator dorit. Căutăm în Timișoara cei mai talentați consultanți pentru proiectele noastre internaționale și locale din domeniul raportării reglementate” a spus Christian Gurny, Country Leader BearingPoint Romania.

În ultimii trei ani, compania şi-a majorat numărul de angajați cu 40% de la an la an. Peste 250 de consultanți lucrează, la ora actuală, în birourile BearingPoint din București, Sibiu și Timișoara, iar creșterea estimată pentru anul următor este tot de 40%.