Stiri: Retail

Beneficii angajati Kaufland 2022

Ce beneficii oferă Kaufland România salariaţilor în 2022?

19.04.2022

Beneficii angajaţi Kaufland 2022. Retailerul anunță pachetul de beneficii oferit la nivelul anului 2022 celor peste 15.000 de angajați din cadrul celor 152 de magazine din țară, cele dozp platforme logistice din Ploiești și Turda, cât și pentru sediul central din București.

Beneficii în valoare de 37 milioane lei

În perioada ianuarie – aprilie 2022, retailerul a acordat beneficii în valoare de 37 milioane lei, urmând ca în perioada iunie – decembrie să le ofere angajaților săi prime și vouchere de vacanță și sărbători în valoare de 41 milioane lei.

Beneficii angajaţi Kaufland 2022. Majorări salariale din iunie

De asemenea, începând cu luna iunie angajații vor beneficia de majorarea grilelor salariale, venitul mediu brut al angajaților din departamentele Vânzări și Logistică ajungând la 7600 lei brut, valoare care include sporurile și tichetele de masă.

În plus, din luna septembrie, valoarea tichetelor de masă pentru angajații încadrați pe posturi de execuție se va majora la 20 de lei/zi.

Valoarea totală a pachetului de beneficii pentru angajați în acest an financiar se ridică la suma de 78 milioane lei. Acesta include diverse beneficii și majorări salariale pentru toate posturile de execuție din cadrul companiei.

Ce spune conducerea companiei?

„Toate activitățile desfășurate de membrii echipei Kaufland contribuie la succesul companiei noastre, pentru că fiecare angajat are un rol esențial pentru buna desfășurare a lucrurilor. De aceea, pentru noi este important ca toți colegii, indiferent de poziție sau departament, să se simtă apreciați și să știe că munca le este recompensată pe măsură”, declară Marco Hößl, Director General Kaufland România.

Primele și voucherele reprezintă însă doar o parte din pachetul de beneficii pe care Kaufland România îl acordă angajaților săi. Suplimentar, aceștia beneficiază de:

  • zile în plus de concediu de odihnă – calculate în funcție de vechimea în companie
  • asigurare voluntară de sănătate
  • pachete cadou acordate de sărbători sau pentru începerea anului școlar, în cazul angajaților cu copii
  • cursuri online gratuite pentru copii
  • de reduceri la serviciile acordate de diverși parteneri externi (abonamente la telecomunicații, servicii de turism și servicii culturale).

Totodată, angajații Kaufland beneficiază de abonament:

  • 7card – pentru activități de sport și relaxare
  • Bookster – platforma de lectură care funcționează ca o bibliotecă publică.

Citeşte şi Se deschide noul supermarket Kaufland Balş!