Stiri: Retail

Beneficii pentru angajatii Kaufland

Beneficii pentru angajaţii Kaufland, în perioada sărbătorilor de iarnă

13.12.2021

Beneficii pentru angajaţii Kaufland. Compania anunță că în luna decembrie va oferi tuturor angajaților o serie de beneficii speciale, a căror valoare însumează peste 5 milioane de euro brut. Decizia vine în contextul sărbătorilor de iarnă și reprezintă felul în care compania dorește să le mulțumească angajaților pentru implicarea de care au dat dovadă pe parcursul anului și să le aducă motive în plus de bucurie în această perioadă.

Cadouri de Crăciun

Fiecare angajat va intra în posesia beneficiilor speciale în cursul acestei luni, astfel că toți cei peste 15.000 de membri ai echipei Kaufland România vor primi:

  • un pachet de Crăciun cu produse marcă proprie
  • vouchere de cumpărături pentru Crăciun
  • un bonus care constă în contravaloarea sumei alocate pentru petrecerea anuală
  • sporuri și vouchere de senioritate, acolo unde este cazul.

De asemenea, angajații cu copii au avut parte de vouchere speciale de Moș Nicolae, pentru a le face o bucurie celor mici.

Beneficii pentru angajaţii Kaufland. Ce spune conducerea retailerului?

„2021 a fost un an plin de provocări pentru noi toți, cu o piață a muncii în continuă schimbare și multă incertitudine. În acest context, ne-am dorit ca membrii echipei Kaufland să se simtă în siguranță la locul de muncă și să găsească aici stabilitatea și predictibilitatea de care au nevoie pentru a putea performa – atât în privința condițiilor de lucru, cât și a salariului primit de fiecare dată la timp.

Am adaptat continuu pachetul de beneficii, astfel încât acesta să rămână relevant pentru colegii noștri și familiile acestora. Iar acum, la final de an, dorim să le arătăm aprecierea, oferind o parte din acele detalii care le pot face sărbătorile mai frumoase. Îmi doresc să rămânem optimiști și încrezători că împreună, arătând grijă unii față de alții, vom fi bine. Mesajul meu pentru cei din echipa mea, pentru clienții și partenerii noștri este unul de mulțumire și recunoștință profundă. Le doresc tuturor sărbători pline de căldură și multă sănătate”, a declarat Marco Hößl, Director General Kaufland România și Republica Moldova.

Demersul vine ca o continuare a noilor beneficii pentru angajați lansate în acest an, printre care se numără și voucherele de vacanță care pot fi folosite pentru cumpărarea de servicii turistice în România.

Citeşte şi Campania Magia Crăciunului, organizată în 10 magazine Kaufland din București