Stiri: Sanatate

Nastimed Serv

Beneva preia Farmacia Revitalia

19.12.2022

Beneva preia Farmacia Revitalia. Consiliul Concurenței a anunțat că a autorizat tranzacția prin care Beneva SRL preia Farmacia Revitalia SRL. Preluarea nu ridică obstacole semnificative în calea concurenței şi nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea cu un mediu concurențial normal.

Beneva este parte din grupul deținut de familia Pavel

Beneva SRL, parte din grupul deținut de familia Pavel, este o companie de tip holding, nou înființată, urmând să dețină participații în firme care se ocupă cu comerțul cu amănuntul de produse farmaceutice și parafarmaceutice în farmacii.

Activitatea grupului deţinut de familia Pavel în România se concentrează pe piața comerţului cu ridicata și cu amănuntul de produse farmaceutice și parafarmaceutice.

Farmacia Revitalia

Farmacia Revitalia S.R.L. activează pe piața comerțului cu amănuntul și pe cea de distribuție angro a produselor farmaceutice și parafarmaceutice din România.

Beneva preia Farmacia Revitalia. Anunțul Consiliului Național

Autoritatea de concurenţă a evaluat această operaţiune din punct de vedere al compatibilităţii acesteia cu un mediu concurenţial normal, respectiv al posibilelor efecte anticoncurenţiale, și a constatat că nu ridică obstacole semnificative în calea concurenței şi că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea cu un mediu concurențial normal.

Decizia va fi publicată pe site-ul Consiliului Concurenţei după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

Citește și MedLife preia grupul Medici’s