Stiri: Constructii

Benevo a obținut autorizația de construcție pentru Victoria City

24.04.2014

Benevo a obținut autorizația de construcție pentru un nou proiect imobiliar situat în Bucureşti – Victoria City. Construcția va începe în luna iulie, iar deschiderea este programată pentru octombrie 2015.

Victoria City Center va cuprinde un centru comercial și un turn de birouri cu o suprafață închiriabilă totală de 68.000 metri pătrați, situat în Nord-Vestul Capitalei.

Centrul comercial este 70% închiriat de către Colliers International și va găzdui hipermarketul Cora, branduri de fashion precum H&M, Hervis, C&A, Mango, Deichmann și Koton, va avea un cinematograf Cine Grand cu opt săli și un etaj ce va cuprinde un spațiu de divertisment și food, atât în interior, cât și exterior.

Conceptul de divertisment în aer liber al centrului va include curse cu frânghii, tiroliană, escaladare și rapel la perete şi un patinoar.

Benevo a mai anunţat că începe faza de închiriere a unui spațiu de 16.900 metri pătrați pentru turnul de birouri ce va include o suprafață adițională de 3.000 metri pătrați de retail conectată la centrul comercial, unde va fi amenajată și o sală de fitness.

Finalizarea turnului Victoria City este programată pentru primul trimestru al anului 2016 și este închiriată de către The Advisers Knight Frank.