Abonamente gratuite elevi RATB

Benzi unice pentru RATB, din luna iunie

22.04.2017

Primăria Capitalei va implementa, în prima parte a lunii iunie 2017, benzi unice pentru transportul public pe Şoseaua Bucureşti-Ploieşti de la intersecţia cu str. Elena Văcărescu – Piaţa Presei Libere – B-dul Kiseleff – Mareşal Prezan – Calea Dorobanţilor (între Piaţa Dorobanţilor şi Piaţa Lahovary) – George Enescu – Magheru – Piaţa Română, a anunţat primarul general, Gabriela Firea, pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, în partea a doua a lunii iunie, municipalitatea va institui cale unică şi pe linia tramvaiului 21, aşa cum este la tramvaiul 41.

„Mai aproape de debutul proiectului benzi unice. În prima parte a lunii iunie va demara pilotul în zona: Şoseaua Bucureşti-Ploieşti de la intersecţia cu str. Elena Văcărescu – Piaţa Presei Libere – B-dul Kiseleff – Mareşal Prezan – Calea Dorobanţilor (între Piaţa Dorobanţilor şi Piaţa Lahovary) – George Enescu – Magheru – Piaţa Română. În partea a doua a lunii iunie, vom inaugura şi proiectul pentru fluidizarea traficului în zona Colentina. Linia tramvaiului 21 va fi protejată de gard, ca linia 41, pentru ca maşinile mici să nu mai intre pe linia de tramvai, blocând circulaţia. Cale proprie pe tot traseul: terminal Sf.Gheorghe – Calea Moşilor – Obor – Şos. Colentina – Terminal Colentina”, a postat Gabriela Firea pe pagina de Facebook.

 

 

Citiți și despre: