Stiri: Energie

Rezultate MOL trimestrul 1 din 2021

MOL lansează un nou sortiment de benzină

07.12.2018

Benzină MOL 102+. Compania MOL a lansat un nou sortiment de benzină. Benzina MOL 102+ este primul sortiment special conceput pentru cei pasionați de condusul sportiv. Acum, acest tip de carburant este disponibil în România.

Compania a anunțat, într-un comunicat de presă, că a introdus în țara noastră benzina MOL Racing Fuel 102+, un carburant unic, adresat șoferilor pasionați de condus sportiv și care doresc să beneficieze de o experiență îmbunătățită atunci când se află la volan.

Benzină MOL 102+. Ce spune conducerea companiei?

“Ne bucurăm că le putem oferi clienților noștri carburantul MOL Racing Fuel 102+. Este un carburant unic, special, destinat mașinilor de curse și celor pasionați de raliuri, dar poate fi folosit cu succes de către toți șoferii care sunt pasionați de condusul sportiv și care se află în căutarea unei experiențe unice la volan”, a declarat Camelia Ene, CEO & Country Chairman MOL Romania.

Benzină MOL 102+. Avantajele aduse de acest sortiment de carburant

Avantajele acestui tip de carburant de ultimă generație, prezent doar în rețeaua stațiilor MOL, sunt numeroase. Mai exact, caracteristicile tehnice ale acestui tip de benzină conferă un raport de compresie bun și o performanță ridicată, precum și elasticitate la cuplul motorului.

În plus, există și avantaje ale utilizării acestui carburant care depășesc sfera strict tehnică. Prin urmare, MOL acordă cinci puncte de loialitate MultiBonus la fiecare litru de benzină MOL Racing Fuel 102+.

Benzină MOL 102+. În ce benzinării este disponibil noul carburant?

Carburantul MOL Racing Fuel 102+ poate fi cumpărat din patru stații din București (Nicolae Caramfil, Timpuri Noi, Muncii, Râmnicu Vâlcea) precum și din Brașov, Cluj și Timișoara.

Benzina MOL 102+ înglobează know-how-ul valoros al companiei în materie de carburanți.

Este vorba de o benzină cu cifră octanică ridicată, de minimum 102 COR, și nivel ridicat de oxigen, mărind raportul de compresie și asigurând performanță maximă motorului.

Citește și Daikin preia AHT, o companie care produce sisteme comerciale de refrigerare și congelare