Slide

Stiri: Energie

Benzinarii Socar

Socar preia cinci noi benzinării

09.07.2020

Benzinării Socar. Consiliul Concurenței a anunţat că a autorizat tranzacția prin care Socar Petroleum S.A. preia dreptul de folosință asupra a cinci stații de distribuție carburanți operate de către Ipeco S.A. Instituţia a anunţat că această tranzacţie nu ridică obstacole importante în calea concurenței efective pe piața din România.

Benzinării Socar. Unde sunt situate staţiile de distribuţie carburanţi?

Cele cinci stații de distribuție a carburanților, situate în județul Gorj, vor fi operate de Socar în baza unui contract de închiriere de lungă durată.

Socar Petroleum S.A., companie aparținând grupului Socar, activează preponderent pe piața carburanților, atât pe segmentul vânzărilor cu amănuntul, cât și pe segmentul vânzărilor cu ridicata și operează, în prezent, o rețea de 58 de stații de distribuție a carburanților la nivel național.

Anunţul făcut de Consiliul Concurenţei

Benzinării Socar. În urma analizei, Consiliul Concurenței a constatat că această operațiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenței efective pe piața românească sau pe o parte a acesteia și că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea lor cu un mediu concurențial normal.

Decizia va fi publicată pe pagina web a autorității de concurență www.consiliulconcurentei.ro, după eliminarea informațiilor cu caracter confidențial.

Citeşte şi Contoare inteligente pentru lumină. Anunţul făcut de Enel