Stiri: Companii

Bergenbier va distribui în exclusivitate Corona Extra

26.01.2015

Bergenbier S.A. va distribui în exclusivitate Corona Extra, celebra bere mexicană, prima oară produsă în anul 1925 în Mexico City. Astfel, Corona Extra se adaugă portofoliului internațional de branduri premium ale companiei, printre care se numără Staropramen, Becks, Stella Artois, Hoegaarden și Leffe.

Berea mexicană este deținută de Grupo Mondelo Mexico, parte din compania Anheuser-Busch InBev, companie cu care Bergenbier are o colaborare de lungă durată.

Produsul este distribuit în 186 de țări, pe tot globul și este lider în segmentul berilor de import în peste 40 de țări.

„Sunt extrem de încântat că vom adăuga un alt brand recunoscut la nivel mondial, în portofoliul nostru. Sunt încrezător că berea Corona Extra va aduce un pic din acel “soare mexican” și cred că va fi foarte bine primită de consumatorii noștri” , spune Mihai Bonca, Director de Marketing Bergenbier S.A.

Acesta a mai spus că obiectivul Bergenbier este de a crește progresiv notorietatea mărcii și distribuția în piață.

Noul produs din portofoliul Bergenbier este o bere blondă de tip pale lager, cu 4,5 % alcool, produsă exclusiv în Mexic, aceasta fiind în lume, inclusiv în România, poziționată ca băutură perfectă pentru petreceri.