Stiri: Agricultura

Bergerat Monnoyeur

Bergerat Monnoyeur distribuie în România echipamentele Sandvik Mobile Crushers and Screens

05.11.2020

Bergerat Monnoyeur (BM) a anunţat preluarea distribuției pe România a gamei complexe de echipamente produse de compania Sandvik Mobile Crushers and Screens. Compania va fi responsabilă atât pentru comercializarea gamei Sandvik de echipamente de concasare și stații de sortare mobile, cât și pentru serviciile post-vânzare aferente acestor echipamente, prin furnizarea de piese de schimb și servicii pentru clienții locali.

Bergerat Monnoyeur. Anunţul făcut de Sandvik Mobiles

Aşadar, Sandvik Mobiles este, de asemenea, încântată să anunțe distribuția în România prin Bergerat Monnoyeur. Colaborarea cu un distribuitor profesionist și cu experiență consolidează angajamentul Sandvik de a pune în centrul acțiunilor sale “clientul”. De altfel, prin acest nou pateneriat, primii câștigători vor fi clienții pentru că vor beneficia de avantajul colaborării cu o companie cu adevărat globală, axată pe furnizarea de produse și servicii premium.

Liviu Neagu, Director general BM România declară: „Asocierea celor două companii oferă oportunități deosebite pe o piață în plină dezvoltare, în primul rând pentru clienții noștri. Tehnologiile de ultimă generație oferite de Sandvik și experiența inginerilor tehnici BM vor permite consolidarea poziției de leader de piață pe segmentele cariere, balastiere și reciclare”.

Bergerat Monnoyeur. Nouă birouri regionale

Bergerat Monnoyeur este o companie consacrată, cu rezultate vizibile pe piața europeană de furnizare de echipamente grele. BM România face parte din Grupul Monnoyeur. Compania deține nouă birouri regionale cu 27 de manageri zonali și 62 de ingineri tehnici pe teritoriul României și al Republicii Moldova.

„Suntem încântați să colaborăm cu BM și avem încredere că această colaborare va deschide noi oportunități, permițându-ne să dezvoltăm activitatea Mobiles în România. Suntem convinși că BM va aduce plus valoare bazei noastre de clienți din regiune, clienți existenți sau clienți viitori, prin intermediul cunoștințelor despre clienți, suportul privind întreținerea pentru aceștia și prin intermediul unei reputații excelente pe piață. Suntem încântați de colaborare și așteptăm cu nerăbdare să construim un parteneriat puternic și de succes”, a declarat Cristian Rusu, Director de producție pentru Sandvik Crushers and Screens CIS și Europa.

Citeşte şi Rezultate 5 to go 2020. Bilanţ optimist pentru lanţul de cafenele