Cele mai cautate joburi in 2019

BestJobs lansează un nou serviciu

20.06.2018

Luna iunie 2018 aduce mari schimbări pentru platforma BestJobs: a fost lansat serviciul de staffing pentru perioade scurte. Utilizatorii au acum posibilitatea să experimenteze tot mai multe joburi, să nu mai depindă de un program fix de lucru. Ei pot alege să aplice atât la ture de lucru pentru a obține un venit suplimentar cât și la locuri de muncă de lungă durată folosind aceeași platformă.

Companiile care fac angajări pot posta acum și ture de lucru de minimum 5 ore și maximum 5 zile pentru a acoperi nevoile de personal pe termen scurt. De asemenea, angajatorii pot solicita ajutor pentru activități diverse, cum ar fi livrarea de produse, aranjarea mărfii pe raft, sau pentru munca de sezon în restaurante și hoteluri.

Tot ce trebuie să facă este să posteze tura, și să aleagă locația si durata. Utilizatorii platformei din zonă primesc notificare, fiind verificați de BestJobs înainte de a prelua tura. Angajatorii scapă, aşadar, de procesul clasic de angajare, pentru că lucrătorii sunt angajați ca zilieri. Odată ce tura e finalizată și acceptată, banii sunt transferați în contul lucrătorilor. Plata turelor se face în credite BestJobs, la un preț minim de trei credite pe oră.

Întregul proces de recrutare se desfășoară rapid, oferind posibilitatea companiilor să găsească salariaţi gata verificaţ și disponibili pentru turele de lucru, să urmărească cu ușurință activitatea turelor și să scape de birocrația necesară și de plata lucrătorilor.

 

 

 

Citiți și despre: