Stiri: Companii

BIFE-SIM 2016 începe pe 14 septembrie

06.09.2016

Cel mai mare târg internațional de mobilă, echipamente și accesorii din România, BIFE-SIM, îşi deschide porţile în perioada 14-18 septembrie la Romexpo. Astfel, prin intermediul acestui târg, Romexpo susţine producătorii români și importatorii și le asigură o platformă de expunere organizată la standarde internaționale, un spațiu unde timp de cinci zile aceştia îşi prezintă produsele și serviciile direct celor interesați să le achiziționeze.

„BIFE-SIM este platforma de lansare a noutăţilor a peste 300 de companii româneşti şi internaţionale, care vor expune diferite stiluri de mobilier, de la cel clasic, la cel modern, de la cel din lemn masiv, până la cel combinat cu sticlă sau piele, sau chiar pictat manual”, au anunţat organizatorii târgului.

Fiind divizat în sectoare tematice, târgul BIFE-SIM reunește oferta Saloanelor de Mobilier Clasic, Modern, Decorațiuni, unde vizitatorii au parte de sfaturi și idei pentru transformarea casei în căminul ideal, în concordanță cu personalitatea și preferințele fiecăruia, și pe cea a Salonului de Bucătarii, care completează conceptul de amenajare și design interior.

În plus, Pavilionul A al BIFE-SIM 2016 vine să întregească tabloul industriei mobilei, prezentând o ofertă bogată de echipamente și utilaje pentru industria lemnului, destinată eficientizării fluxului de producție și implementării de noi tehnologii.

“Ne bucură participarea internaţională numeroasă la ediţia din acest an, gradul de internaționalizare fiind de 12%, ceea ce demonstrează că piaţa românească de mobilă este în continuare atractivă şi atât din punct de vedere al exporturilor, cât şi al interesului crescut pentru importuri. Companii expozante din ţări precum Polonia, Turcia, Bulgaria, Italia, Ungaria, Grecia, Macedonia, Republica Moldova, Germania şi Serbia contribuie la crearea unei imagini de ansamblu asupra industriei de mobilă în rândul vizitatorilor specialişti şi nonspecialişti. Totodată, participarea internaţională arată că eforturile firmelor româneşti din ultimii ani de a se poziționa corect pe piața externă şi eforturile noastre, ca organizatori, de a pregăti un eveniment comparabil cu cele din afara graniţelor, au dat rezultate. Ne dorim să contribuim la construirea de parteneriate trainice între expozanții români și cei străini, iar BIFE-SIM 2016 să reprezinte punctul de pornire pentru viitoare proiecte de succes“, a afirmat Mihai Costriş, Director General Romexpo.

Recunoscut şi apreciat de profesioniştii din domeniu şi de consumatorul final, BIFE-SIM îşi continuă evoluţia ascendentă şi rămâne o excelentă rampă de lansare pentru noutăţile din domeniu.

Mai multe detalii despre eveniment puteţi găsi la adresa http://www.bife-sim.ro/manifestari-conexe. și pe pagina de Facebook Conferința de Design.