BIFE-SIM 2019 Romexpo

BIFE-SIM 2019 va avea loc în perioada 12-15 septembrie, la Romexpo

13.08.2019

BIFE-SIM 2019. Romexpo, în parteneriat cu Asociația Producătorilor de Mobilă din România (APMR) și Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) organizează, în perioada 12-15 septembrie 2019, cea de-a XXVIII-a ediție a BIFE-SIM – Târg internațional de mobilă, echipamente și accesorii. Târgul va avea loc în Pavilioanele B1 și B2 din cadrul Romexpo.

BIFE-SIM 2019 Romexpo. O platformă de expunere

Prin intermediul evenimentului, Romexpo susţine producătorii români și importatorii și le asigură o platformă de expunere organizată la standarde internaționale. Este vorba de un spațiu unde timp de patru zile aceştia îşi prezintă produsele și serviciile direct celor interesați să le achiziționeze.

”BIFE-SIM este evenimentul care rescrie, an de an, istoria mobilei românești și aduce în prim-plan atât tehnologiile și metodele de realizare a pieselor de mobilier, cât și ultimele concepte și tendințe”, potrivit organizatorilor.

BIFE-SIM 2019 Romexpo. Rezultatele târgului de anul trecut

Anul trecut , BIFE-SIM a adunat aproximativ 14.000 de vizitatori și 270 expozanți din Austria, Belgia, Bulgaria, Republica Cehă, Germania, Grecia, Ungaria, Italia, Moldova, Polonia, România, Elveția și Turcia, pe o suprafață de 27.221 de metri pătrați.

Ce își propune BIFE-SIM în 2019?

BIFE-SIM dispune de o sectorizare bine definită, care are drept scop să pună în valoare toți jucătorii de pe piața de mobilă românească sau internațională. Așadar, evenimentului își așteaptă expozanții cu sectoarele:

  • Salonul Clasic
  • Salonul Design
  • Salonul Confort
  • Salonul Bucătării
  • Salonul Decorațiuni și Corpuri de Iluminat
  • Salonul Echipamente, Mașini, Utilaje, Materii Prime și Accesorii

BIFE-SIM 2019 Romexpo. 15.000 de vizitatori

Având în vedere interesul în creștere manifestat de vizitatori în ultimii ani pentru industria mobilei și piața în continuă dezvoltare, Romexpo estimează că BIFE-SIM 2019 va atrage aproximativ 15.000 de vizitatori.

În plus, la BIFE-SIM 2019 își pot permite să participe și firmele mai mici. Acest lucru se poate face prin accesarea Programului de susținere a internaționalizării operatorilor economici români, cu finanțare de la bugetul de stat. Firmele pot beneficia de susținere financiară de 25.000 de lei pentru participarea la expoziție.

”Participarea internaţională devenită deja tradiție la BIFE-SIM arată că eforturile firmelor româneşti din ultimii ani de a se poziționa corect pe piața externă şi eforturile Romexpo și APMR, ca co-organizatori, de a pregăti un eveniment comparabil cu cele din afara graniţelor, au dat rezultate. La ediția de anul acesta a BIFE-SIM estimăm participarea a peste 225 de firme, târgul contribuind an de an la construirea de parteneriate trainice între expozanții români și cei străini, reprezentând punctul de pornire pentru viitoare proiecte de succes”, mai spun organizatorii.

BIFE-SIM 2019 are loc în același timp cu cea de-a XXVI – a ediție Antique Market – Târg de obiecte de artă și antichități, organizat în Pavilioanele C1 și C2.

BIFE-SIM 2019 Romexpo. Program de vizitare

12-15 septembrie 2019: între 10.00-18.00

BIFE-SIM 2019 Romexpo. Acces

Bilet intrare adulți și studenți: 20 lei/zi

Cost parcare: 5 lei/oră

Acces Antique Market: gratuit

Mai multe informații despre eveniment se găsesc pe bife-sim.ro.

Citește și Motivele pentru care românii nu reușesc să economisească nimic

 

 

 

 

Citiți și despre: