Slide

Stiri: Companii

BIFE-SIM 2024

BIFE-SIM 2024: Peste 100 de companii s-au înscris deja la eveniment

13.06.2024

BIFE-SIM 2024. 101 companii, dintre care 83 sunt membre ale Asociației Producătorilor de Mobilă din România – APMR, s-au înscris deja la BIFE-SIM 2024, evenimentul anului în industria românească de mobilier.

Peste 65% dintre firmele participante la eveniment sunt producători de mobilă sau de produse din lemn, celelalte companii înscrise realizează materiale sau decorațiuni interioare ori comercializează echipamente, utilaje sau accesorii pentru industria mobilei.

Alte câteva zeci de firme și-au declarat intenția de a se înscrie la eveniment și sunt în curs de completare a documentației ori de identificare a colecțiilor ce vor fi prezentate la București.

Este pentru prima dată, în ultimii 5 ani, când aproape toate companiile românești care își expun noile colecții pe cele mai mari scene ale lumii, vin la București, la evenimentul din septembrie.

Companiile participante

Revin pe scena de acasă: Pure Home Collections, Lemn Prod Ex Com, Mobex & Company, Pizeta Due, Mark Oliver Studio, City Comfort, Savini Due, Dis Prod, Ecomatrix, Antares, Teletim, pe lângă producători importanți de mobilă, care au susținut aproape an de an organizarea BIFE-SIM, dar și alături de producători de mobilier de design, care au fost premiați și au recunoaștere internațională.

Vedeți companiile înscrise la BIFE-SIM 2024, până la data de 31 mai 2024 industriamobilei.ro/lista-firme-expozante-la-bife-sim-2024/

„Producătorii de mobilă își demonstrează unitatea și solidaritatea”

„Producătorii de mobilă își demonstrează unitatea și solidaritatea și le mulțumesc frumos. Pe cei care nu s-au înscris încă, îi invit să o facă rapid, pentru că firmele care au completat adeziunile de participare ocupă deja 2/3 din Pavilionul B2, iar Romexpo împreună cu APMR au început repartizarea spațiilor.” (Dumitru Blaga, președinte APMR)

BIFE-SIM este o vitrină importantă pentru inovația și tradiția prelucrării superioare a lemnului, un eveniment cheie în promovarea industriei românești la nivel internațional, cel mai bun spațiu de networking între profesioniștii din industria mobilei și a produselor din lemn, după cum arată și sloganul celei de-a 32-a ediții a BIFE-SIM, respectiv Crafting enduring connections.

Prin prezentarea gamei diversificate de produse, într-un spațiu dedicat mediului de business, expozanții BIFE-SIM contribuie la consolidarea și dezvoltarea continuă a reputației industriei românești de mobilă.

Evenimentul este organizat de Romexpo, în parteneriat strategic cu Asociația Producătorilor de Mobilă din România – APMR și Camerele de Comerț și Industrie din România și va avea loc în perioada 19 – 22 septembrie 2024, în Pavilionul B2, Romexpo, București.

Citește și Majorarea salariului minim pe economie din iulie 2024: Care sunt implicațiile creșterii?