BIFE-SIM, eveniment pentru piața mobilei din România

18.07.2016

Între 14 și 18 septembrie 2016 va avea loc cel mai mare târg de mobilă, echipamente și utilaje pentru industria mobilei din România, BIFE-SIM, care își va deschide porțile la Romexpo. Peste 300 de companii românești și internaționale își vor expune stilurile de mobilier, de la cel clasic, la cel modern.

“BIFE-SIM este unul dintre cele mai mai mari și mai importante manifestări expoziționale pe care Romexpo le organizează. Împreună cu partenerii de la Asociația Producătorilor de Mobilă din România, ne propunem să susținem producătorii români și importatorii și să le asigurăm o platforma de expunere organizată la standarde internaționale, un spațiu unde timp de 5 zile să își prezinte produsele și serviciile direct celor interesați să le achiziționeze”, a declarat Mihai Costris, Directorul General Romexpo.

”Totodată, ne dorim să contribuim la construirea de parteneriate trainice între expozanții români și cei străini, iar BIFE-SIM 2016 să reprezinte punctul de pornire pentru viitoare proiecte de succes. În ceea ce-i privește pe vizitatori, le putem promite că BIFE-SIM 2016 le va dezvălui cele mai populare tendințe din domeniul mobilierului și le va furniza cele mai bune sfaturi și idei creative pentru transformarea casei în căminul ideal, în concordanță cu personalitatea și preferințele lor! Vă așteptăm la BIFE-SIM 2016, locul unde calitatea, varietatea și ingeniozitatea mobilierului își dau intâlnire! ”, a continuat domnul Costriș.

Târgul este într-o continuă dezvoltare și reprezintă cea mai bună rampă de lansare pentru noutățile din domeniu – pentru produse utile, practice și ecologice, pentru proiecte reușite de amenajări interioare, pentru idei originale și noi brand-uri.

 

Citiți și despre: