BIFE-SIM îşi deschide porţile pe 14 septembrie, la Romexpo

13.09.2016

Mâine îşi deschide porţile BIFE-SIM, cel mai mare târg internațional de mobilă, echipamente și accesorii din România. Evenimentul are loc în perioada 14-18 septembrie, la Romexpo. Prin intermediul târgului, Asociația Producătorilor de Mobilă din România (APMR) și Camera de Comerț și Industrie a României susţin producătorii români și importatorii, asigurându-le o platformă de expunere organizată la standarde internaționale, precum şi un spațiu unde timp de cinci zile aceştia îşi prezintă produsele și serviciile direct celor interesați să le cumpere.

Deschiderea oficială a evenimentului BIFE-SIM va avea loc miercuri, 14 septembrie, începând cu ora 11.00, în Pavilionul Central al Romexpo.

La deschiderea târgului au fost invitaţi să participe reprezentanți ai Ministerului Economiei, Comerţului şi Relaţiilor cu Mediul de Afaceri, ai Ministerului Mediului, Apelor şi Pădurilor, ai Camerei de Comerţ şi Industrie a României, ai Regiei Naţionale a Pădurilor – ROMSILVA, ai Confederației Patronale din Industrie, Agricultură, Construcții și Servicii din România, ai Asociaţiei Producătorilor de Mobilă din România și ai Asociaţiei Clubul Român de Mobilă.

Programul deschiderii oficiale a târgului BIFE-SIM este următorul:

• 10:00-11:00
Întâmpinarea invitaţilor de onoare şi a delegaţiilor participante la eveniment. Înregistrarea presei şi înmânarea mapelor de presă reprezentanţilor mass-media.

• 11:00-11:25
Alocuţiuni susținute de către reprezentanți ai Ministerului Economiei, Comerţului şi Relaţiilor cu Mediul de Afaceri, ai Ministerului Mediului, Apelor şi Pădurilor, ai Camerei de Comerţ şi Industrie a României și ai Asociaţiei Producătorilor de Mobilă din România.

• 11:25
Ceremonialul tăierii panglicii pentru a marca deschiderea târgului.

• 11:30-11:35
Oaspeţii de onoare sunt invitaţi să lase un mesaj scris către Romexpo S.A. în Cartea de Onoare.

• 11:40
Turul oficial al târgului

 

 

Citiți și despre: