Stiri: Social

Traficul aerian in 2020

Bilete de avion gratuite pentru rudele victimelor cutremului din Italia

26.08.2016

Federația Patronatelor din Turismului Românesc (FPTR) vine în ajutorul rudelor victimelor cutremurului din Italia din data de 24 august și va suporta plata a 300 de euro și a unui bilet de avion dus-întors spre această țară, pentru câte două rude ale fiecărui rănit, decedat sau dispărut în urma seismului.

„Regretăm drama întâmplată și le transmitem condoleanțe rudelor victimelor cutremurului din Italia. Considerăm că acești eroi, cele două milioane de oameni, care au plecat la muncă în străinătate pentru a asigura nevoile copiilor, merită tot sprijinul și o atenție specială. Ei susțin de ani de zile economia națională”, a declarat Mohammad Murad, președintele FPTR.

Membrii Federaţiei au decis să vină în sprijinul rudelor răniților, dispăruților și a celor care și-au pierdut viața, urmând să le asigure gratuit transportul dus-întors spre Italia și o diurnă de 300 de euro de persoană. Sprijinul va fi acordat pentru câte două rude, de gradul I, ale fiecărei victime.

„Întotdeauna patronatele din România vor veni în sprijinul celor nevoiași. Nu putem lăsa totul pe seama Guvernului, pentru că statul nu înseamnă doar cei care conduc țara, ci orice om care poate ajuta”, a mai spus Mohammad Murad.