Stiri: Companii

Bilete de avion începând de la 39 de euro oferite de Tarom

09.11.2017

În perioada 08-15 Noiembrie 2017, Compania TAROM pune în vânzare bilete de avion cu reduceri semnificative, începând de la 39 Euro dus-întors, cu toate taxele incluse, atât pe rute interne, cât și pe rute externe.

Pentru biletele achiziționate în intervalul 08 Noiembrie – 15 Noiembrie 2017, clienții Tarom pot alege între două perioade de călătorie: 01-15 Decembrie 2017, respectiv 15 Ianuarie-24 Martie 2018 (data ultimului retur).

Oferta vine cu o serie de oportunități de călătorie:

  • De la 39 Euro RT, cu toate taxele incluse, pentru biletele achiziționate pe rute interne între București și Cluj, Iași, Oradea, Satu Mare, Suceava, Timișoara.
  • De la 99 Euro RT, cu toate taxele incluse, pentru biletele achiziționate pe rute externe între: București și Amman, Amsterdam, Atena, Barcelona, Belgrad, Beirut, Bruxelles, Budapesta, Frankfurt, Hamburg, Istanbul, Chișinău, Larnaca, Londra, Madrid, Munchen, Nisa, Paris, Praga, Roma, Salonic, Sofia, Stockholm, Tel Aviv, Viena; Sibiu și Munchen; Suceava și Torino; Iași și Luton; Iași și Madrid; Iași și Munchen; Iași și Tel Aviv; Iași și Torino.

Biletele sunt disponibile pentru vânzare atât pe site-ul www.tarom.ro, cât și prin agențiile proprii și cele autorizate din țară și de peste hotare.