Bilete de avion Ryanair

Ryanair anunță bilete de avion la doar 9,99 euro către Cipru

16.01.2019

Compania aeriană Ryanair a anunțat lansarea unei noi promoții. Cei care vor să se bucure de soare, pot cumpăra acum bilete de avion către Cipru la doar 9,99 euro. Astfel, Ryanair, compania aeriană preferată a europenilor, oferă astăzi, 16 ianuarie, reduceri masive în cadrul promoției ”Fugi de frig”, cu locuri de la doar €9,99 către Paphos, oferindu-le clienților ocazia de se bucura de un soare cald în aceste luni înghețate de iarnă.

Bilete de avion Ryanair. Până când e valabilă promoția?

Această promoție extraordinară este disponibilă pentru călătorii până la 31 martie și poate fi găsită doar pe Ryanair.com, începând din acest moment și până la miezul nopții, sâmbătă, 19 ianuarie 2019.

Bilete de avion Ryanair. Ce spun reprezentanții companiei aeriene?

“Iarna este în toi și ce alt motiv mai bun ar fi, decât să fugi pentru un soare cald în Cipru, la Paphos. Am lansat o vânzare promoțională masivă cu locuri de la doar €9,99 pentru călătorii până la 31 martie. Această ofertă extraordinară se va încheia la miezul nopții (ora 24:00) Sâmbătă, 19 ianuarie, așa că invităm clienții să viziteze Ryanair.com pentru a-și asigura vacanța la tarif redus”, a spus Robin Kiely, Ryanair.

Bilete de avion Ryanair. Rute noi

La începutul anului 2019, compania aeriană Ryanair a anunțat că a lansat o nouă rută din București către Tel Aviv. Noua rută va fi operată cu o frecvență de două zboruri săptămânale. Cursa va debuta în aprilie 2019, fiind parte a celui mai mare program de vară 2019 al companiei aeriene din București.

Programul de vară 2019 al companiei Ryanair din capitala țării noastre oferă 19 rute în total, incluzând cele cinci rute noi către Amman, Chania, Marsilia, Pescara și noua destinație – Tel Aviv.

Bilete de avion Ryanair. Rezultate 2018

Rezultate bune pentru Ryanair, atât în luna decembrie, cât și pe întreg anul 2018. Compania aeriană a raportat, pentru luna decembrie 2018, o creștere de 12 procente a traficului de pasageri. Astfel, operatorul aerian a avut în perioada menționată 10,3 milioane de clienți.

Per total, Ryanair a operat peste 57.000 de zboruri programate în decembrie. În plus, peste 81% dintre acestea au aterizat la timp. Așadar, Ryanair a oferit cea mai bună punctualitate dintre companiile aeriene majore din UE.

Gradul de ocupare al aeronavelor a fost în perioada menționată de 95%.

Citește și Agenția de brokeraj Dunwell, rezultate peste așteptări în 2018

 

 

 

Citiți și despre:

O părere la “Ryanair anunță bilete de avion la doar 9,99 euro către Cipru

  1. Pingback: Locuri de munca BestJobs. Romanii sunt nemultumiti | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.