Stiri: Logistica

Grevă EASYJET iulie 2022

Bilete de avion sub 100 euro spre destinații de top

21.01.2016

Începutul anului aduce pentru iubitorii de călătorii destinaţii de top precum Roma, Napoli, Bruxelles, Viena sau Nissa, cu prețuri de până în 100 euro, potrivit Paravion, cea mai mare agenție de turism online din România. O mare parte din companiile aeriene, începând cu Tarom, Alitalia, Air Malta, Turkish Airlines sau Iberia Express, operator recent intrat pe piața locală, au lansat ofertele de iarnă, cu valabilitate pe toată luna ianuarie, zborurile începând de la 55 euro pentru călătorii în intervalul ianuarie – martie.

„Din punct de vedere al costurilor, acum este cel mai bun moment pentru turiștii români să îşi cumpere bilete de avion. Majoritatea companiilor aeriene care operează în România au anunțat oferte avantajoase pentru intervalul ianuarie – martie, pe destinații îndrăgite de români, precum Roma, Milano, Nissa, Amsterdam sau Bruxelles. Cei care vor să profite de perioadă pentru a vizita orașe din afara Europei, precum Miami, New York sau Rio de Janeiro, au acces la bilete mult mai avantajoase, începând de la circa 500 euro”, declară Remus Vișan, Managing Director Paravion.

Topul destinațiilor sub 100 euro:

Iberia Express, București-Madrid, 54 euro; București-Lisabona, 90 euro

Alitalia, București-Roma şi București-Milano, 55 euro

Tarom, București-Atena, București-Istanbul, București-Larnaca, București-Sofia, Iași-Bologna, Iași-Torino, 79 euro

Alitalia, București-Napoli, București-Torino, București-Nissa, 83 euro; București-Paris, București-Toulouse, București-Marseille, 95 euro.