Stiri: Logistica

Modernizarea Aeroportului International Craiova

Bilete de avion Vola.ro. Vânzări record în octombrie

22.11.2018

Bilete de avion Vola.ro. Compania a anunțat că a vândul 40.000 de bilete în octombrie. Este un record de bilete de avion vândute pentru cea mai mare agenție de turism online din România. Astfel, luna octombrie a anului curent a adus pentru cea mai mare agenție de turism online din țara noastră atingerea unui nou record în ceea ce privește numărul biletelor de avion emise. Au fost vândute 40.000 de bilete de avion, cu 10% mai mult față de luna septembrie 2018 și cu 42% față de luna octombrie, 2017.

Ultimul asemenea prag a fost atins tot în acest an, în luna mai, când peste 30.000 de bilete de avion au fost emise pe Vola.ro.

De atunci, media zilnică a numărului de bilete de avion emise depășește 1.000.

Bilete de avion Vola.ro. Cele mai aglomerate perioade

”Deși în mod tradițional lunile octombrie și noiembrie, ca luni premergătoare sărbătorilor, sunt printre cele mai aglomerate perioade din an în ceea ce privește rezervarea biletelor de avion, în acest an recordul a fost dus un pas mai departe, luna octombrie, 2018 fiind cea mai bună luna din istoria Vola.ro, din punctul de vedere al numărului biletelor de avion emise”, au explicat reprezentanții Vola.ro

Vânzări excepționale s-au înregistrat încă din primul weekend din luna octombrie: cele mai multe bilete emise cumulat într-un weekend și cele mai multe bilete emise într-o zi a săptămânii: 1673 de bilete (Vineri, 5 octombrie).

Al doilea weekend din octombrie a adus un alt record: cele mai multe bilete emise într-o zi de weekend: 979. (Sâmbătă, 13 octombrie).

Bilete de avion Vola.ro. Creșteri galopante

„Pentru Vola.ro anul 2018 a însemnat revenirea la creșterile galopante din anii 2010 – 2014. Condiția favorabilă a pieței și creșterea numărului românilor care găsesc facil să își rezerve biletul de avion online, ne-au creat cadrul perfect pentru a reveni la creșteri de peste 30% în ceea ce privește numărul biletelor de avion vândute. Bineînțeles, creșterea business-ului a atras după sine și creșterea echipei Vola, astfel că astăzi nu mai puțin de 60 colegi din echipa de customer se ocupă de rezervările de bilete de avion ale clienților noștri. Chiar dacă volumul a crescut, cel mai mult mă bucură faptul că am reușit să creștem calitatea serviciilor noastre, așa cum ne arată răspunsul clienților la sondajele noastre din care calculăm NPS-ul (Net Promoter Score)”, a declarat Daniel Truică, CEO Vola.ro

Bilete de avion Vola.ro. Destinații

Cele mai populare destinații în octombrie au fost orașele europene cu mari comunități de români, cum sunt:

  • Londra,
  • Paris,
  • Roma,
  • Milano,
  • Madrid,
  • Barcelona.

La acestea se adaugă și orașele cunoscute pentru târgurile de Crăciun organizate în preajma sărbătorilor de iarnă, cum ar fi Viena, Berlin, Bruxelles, etc.

Bilete de avion Vola.ro. Prețuri

Prețurile pentru biletele de avion încep de la 35 euro pentru zboruri spre Roma, Milano, Viena, 45 de euro pentru zboruri spre Londra, 50 de euro spre Atena, 80 de euro Barcelona, 90 euro Paris și 130 euro Lisabona.

Din numărul total de bilete vândute în octombrie, 80% au fost pentru zboruri cu companii low cost. De asemenea, 20% au fost pentru zboruri cu companii de linie.

Costul mediu pentru un bilet de avion cumpărat în luna octombrie a fost de 160 de euro.

Citește și Evoluția afacerilor din România 2018. Ce spun companiile?