Bilete de avion Wizz Air

Bilete de avion Wizz Air: Ce reduceri oferă compania?

27.07.2020

Bilete de avion Wizz Air. Compania aeriană Wizz Air anunţă o reducere de 20% la preţul biletelor rezervate luni din şi spre România. Pentru a beneficia de acest discount, rezervările trebuie făcute prin intermediulsite-ului propriu sau al aplicaţiei pentru mobil.

Perioada de călătorie este nelimitată.

Bilete de avion Wizz Air. Reducerea nu include taxa de administrare

Reducerea de 20% se aplică tarifelor, dar nu include taxa de administrare. Această promoţie este valabilă pe data de 27.07.2020, în intervalul 00:00 – 23:59, orele Europei Centrale şi de Est.

Reducerile de preţ nu se aplică rezervărilor de grup.

Odată cu rutele nou anunţate spre Viena, Salzburg, Heraklion, Mykonos, Santorini, Abu Dhabi, Palma de Mallorca, Bergen, Larnaca, Cagliari, Copenhaga, Hamburg, Memmingen sau Karlsruhe/Baden-Baden, călătorii pot alege acum din 162 de rute din România către 22 de ţări. Mai mult, începând cu aprilie 2020, Wizz Air a anunţat 210 rute în întreaga sa reţea, existând astfel câte o destinaţie potrivită pentru fiecare doritor.

Recomandări pentru clienţi

Compania le recomandă pasagerilor să adauge Wizz Flex la rezervare, ca măsură suplimentară de protecţie. Astfel, pasagerii îşi pot anula zborul cu până la trei ore înainte de plecare fără nicio taxă şi pot recupera 100% din tariful achitat iniţial imediat, sub formă de credit, şi pot schimba datele sau chiar rutele de oricâte ori doresc.

Citeşte şi Restricţii Cipru. Anunţul făcut de MAE