Stiri: Sanatate

Bilete UNTOLD 2021

Bilete cu preţ redus la UNTOLD 2021 pentru cei care donează sânge

19.07.2021

Bilete UNTOLD 2021. Cea mai longevivă campanie de donare de sânge din ţara noastră, BLOOD NETWORK, inițiată de organizatorii festivalului UNTOLD, continuă. Organizatorii lansează cea de-a șaptea ediție a campaniei de donare de sânge care a mobilizat zeci de mii de oameni din România. În acest an campania se desfășoară în perioada 17 iulie – 05 septembrie 2021 în toate centrele de transfuzii din țară. Totodată, caravana mobilă va fi prezentă în 11 orașe mari din România.

Bilete UNTOLD 2021. 11 oraşe

Ca și în anii precedenți, anul acesta fanii festivalului UNTOLD vor putea dona atât în centrele fixe, cât și la caravanele mobile. Caravana poate fi găsită în 11 orașe ale țării: București, Constanța, Tîrgu Mureș, Sibiu, Oradea, Ploiești, Craiova, Iași, Timișoara, Brașov și Cluj-Napoca.

Toți cei care vor dona la caravanele mobile între orele 8.00-14.00 vor primi un bilet gratuit pentru prima zi a festivalului UNTOLD 2021.

• CONSTANȚA: 24, 25 iulie, Plaja NEVERSEA

• TÎRGU MUREȘ: 31 iulie, 01 august, Piața Tineretului

• SIBIU: 31 iulie, 01 august, pietonalul Magazinului Dumbrava, Piața Mare

• ORADEA: 7,8 august, Piața Unirii

• PLOIEȘTI: 14, 15 august, Palatul Culturii

• CRAIOVA: 14,15 august, Piața Mihai Viteazul

• IAȘI: 21, 22 august, Iulius Mall

• TIMIȘOARA: 28, 29 august, parcarea Politehnicii

• BRAȘOV: 28, 29 august, Bulevardul Republicii

• CLUJ-NAPOCA: 4, 5 septembrie, Monumentul Memorandiștilor, Strada Eroilor

Bilete UNTOLD 2021. Baze de date „Şi Eu Donez”

Cei care donează sânge la caravana mobilă și se înscriu în baza de date „Și Eu Donez „(reteaua.sieudonez.ro) primesc un bilet gratuit pentru prima zi a festivalului UNTOLD și tichete de cumpărături de 100 de lei din partea Kaufland România.

Toți cei care donează sânge în centrele de transfuzii din întreaga țară și intră în rețeaua „Și Eu Donez” vor primi reducere la achiziționarea abonamentelor pentru festivalul UNTOLD 2021.

Cei care donează în unul dintre centrele de transfuzii din țară trebuie să acceseze site-ul untold.com, secțiunea Blood Network. Acolo vor completa formularul solicitat, vor atașa o poză cu adeverința de donator. După aceea vor primi pe adresa de mail un voucher valoric de 10 euro pe care îl vor putea folosi la achiziționarea abonamentelor pentru UNTOLD 2021.

Ce spun organizatorii UNTOLD 2021

EDY CHEREJI, director de Comunicare UNTOLD: „Suntem convinși că anul acesta vom avea un record de donatori, atât la caravana mobilă, cât și în centrele fixe, în contextul în care acum fanii au garanția că festivalul UNTOLD se va ține în această toamnă! Noi suntem mândri că alături de partenerii noștri reușim să ținem în viață această campanie de 6 ani, dar mai ales suntem mândri de tinerii frumoși care donează în fiecare an și prin gestul lor au salvat și salvează mii de vieți!”

Bilete UNTOLD 2021. Sprijinul Kaufland România

Campania BLOOD NETWORK este realizată cu sprijinul Kaufland România, în parteneriat cu:

  • platforma Și Eu Donez
  • Institutul Național De Transfuzii Sanguine

KATHARINA SCHEIDEREITER, Manager CSR Kaufland România: „În România e nevoie constantă de sânge, iar unul dintre cele mai simple moduri de a avea un impact pozitiv este să donăm. Noi, la Kaufland România, credem că implicarea face diferența, așa că de șase ani ne unim forțele cu festivalurile UNTOLD și Neversea pentru a aduce cât mai mulți donatori în rețeaua Blood Network. Donarea de sânge este o super putere pe care o avem mulți dintre noi și împreună putem face mult bine în jurul nostru.”

Citeşte şi Paşaport vaccinare COVID. Cum va funcţiona certificatul verde de liberă circulaţie?