Stiri: Companii

Bilete UNTOLD 2024

Bilete UNTOLD 2024: Primele 10.000 de abonamente se pun în vânzare pe 12 septembrie

08.09.2023

Bilete UNTOLD 2024. Organizatorii UNTOLD, festival care ocupă locul al treilea în Europa și locul șase la nivel mondial, conform clasamentului oficial Top 100 Festivals, realizat de DJ Mag, anunță că pe data de 12 septembrie, la ora 12:00, vor fi puse în vânzare primele 10.000 de abonamente pentru ediția din 2024.

Preț special

Pentru fanii care se înscriu pe https://untold.com/register, aceste abonamente vor avea un preț special de 99 de euro plus taxe. Fanii entuziaști ai festivalului UNTOLD sunt încurajați să se înregistreze pe site-ul oficial al evenimentului pentru a avea prioritate în achiziționarea acestor abonamente speciale.

Bilete UNTOLD 2024. Înregistrarea online

Înregistrarea online le oferă șansa de a accesa abonamentele înaintea vânzării generale și le asigură posibilitatea de a se bucura de toate experiențele pregătite de organizatori pentru ediția de anul viitor.

Fiecare ediție a festivalului devine o poveste aparte, la care participă fanii din întreaga lume. UNTOLD și-a câștigat recunoaștere internațională pentru show-urile uluitoare, producțiile vizuale impresionante și pentru că organizatorii aduc în fiecare an, în inima Transilvaniei, artiști și DJ de top din industria muzicală internațională.

Unul dintre cele mai apreciate festivaluri din lume

În acest an, UNTOLD, festivalul care a pus România pe harta celor mai mari evenimente, a urcat pe locul al șaselea în Top 100 Festivals, consolidându-și poziția ca unul dintre cele mai apreciate festivaluri din lume, și a reușit să ajungă în topul celor mai mari 3 festivaluri organizate în Europa, alături de Tomorrowland (Belgia) și Glastonbury (Marea Britanie).

Citește și MIPE virează a doua tranșă pentru plata facturilor de încălzire la mijlocul acestei luni