Stiri: Retail

BILLA România a lansat un program de fidelizare

10.10.2014

BILLA România a lansat un card de fidelitate- Billa Card Plus. Acesta este un program de fidelizare prin care retailerul își răsplătește clienții cu discount-uri aplicate imediat la peste 400 de articole, cu reduceri acordate cu ocazia zilelor de naștere sau onomastica, cu vouchere de reducere obținute prin acumularea de sume pe card, dar și alte beneficii personalizate disponibile numai membrilor.

Pentru a beneficia de avantajele BILLA Card Plus clienții trebuie doar să completeze formularul de înscriere disponibil în toate magazinele, iar în baza acestui formular vor primi pe loc noul card, utilizabil imediat.

Preţurile semnalizate la raft cu însemnul BILLA Card Plus sunt valabile doar pentru posesorii de card și doar pentru aceia care îl folosesc la cumpărăturile din cadrul magazinelor BILLA.

„Preocuparea noastră constantă este să ne înțelegem clienții și să îi păstrăm aproape prin tot ceea ce facem. Consideram că BILLA Card Plus este o campanie ce aduce beneficii suplimentare celor care ne cunosc și care ne vizitează cu regularitate, dar și una de natură să atragă curiozitatea celorlalți. Prin avantajele oferite, sperăm ca acest program de fidelizare să fie pe placul celor care își doresc experiența BILLA“, a declarat Sorana Georgia, Director General BILLA România.

Lansarea cardului aduce și o promoție foarte specială pentru piața din România. Clienții ce acumulează cumpărături în valoare de cel puțin 350 de lei în octombrie vor beneficia de o reducere de 10% la un coș de cumpărături, la alegere, în noiembrie.