Stiri: Retail

BILLA România deschide un magazin în Focșani

16.04.2014

BILLA România inaugurează mâine primul său magazin din Focșani, județul Vrancea, retailerul ajungând astfel la 81 de unităţi în România. Magazinul dispune de un spaţiu de vânzare de peste 500 de metri pătraţi şi oferă clienţilor aproximativ 6.000 de articole.

„Prin inaugurarea magazinului din Focșani continuăm strategia noastră de expansiune și totodată venim în întâmpinarea clienţilor care doresc o gamă variantă de produse la cel mai bun preţ. Pe tot parcursul anului 2014 vom identifica oportunităţi de dezvoltare, astfel încât tot mai mulţi români să beneficieze de ofertele și serviciile BILLA România” , a declarat Sorana Georgia, Director General BILLA România.

Retailerului este prezent pe piața din România din luna februarie a anului 1999 când a deschis primul supermarket în București.Compania este unul dintre cei mai importanți anagajatori din ţara noastră și a creat până în prezent peste 3.500 de locuri de muncă.

La nivel mondial, grupul din care face parte BILLA România, REWE International AG, are un număr total de 72.000 de angajați care lucrează în 3.600 de magazine. În anul 2011, cifra de afaceri a REWE a ajuns la 12,83 miliarde de euro.