Stiri: Retail

BILLA România susţine reducerea TVA la alimente

18.05.2015

Retailerul BILLA România a anunţat că nu va majora preţurile înainte de reducerea TVA la alimente, compania fiind printre cei care susțin inițiativa de reducere a TVA-ului pentru produsele alimentare și la băuturile non-alcoolice de la 24% la 9%.

Astfel, pentru a le oferi în continuare clienţilor cele mai bune oferte, lanţul de magazine își ia angajamentul de a păstra prețurile la același nivel până la 1 iunie. În plus, reducerea TVA la 9% se va reflecta începând cu data de 28 mai în prețul tuturor produselor alimentare publicate în revista BILLA.

Reducerea TVA se pliază pe strategia companiei de a-i încuraja pe români să facă alegeri sănătoase și să consume din ce în ce mai multe produse românești și de calitate mai bună, iar prețurile mai mici pentru alimente vor influența pozitiv deciziile de consum. Prin urmare, reducerea TVA se va reflecta atât în cantitatea, cât și în calitatea produselor cumpărate.

„BILLA România salută deciza de reducere a TVA-ului la produsele alimentare și la băuturile non-alcoolice. Ne bucurăm că vom avea ocazia să le oferim clienților noștri prețuri din ce în ce mai bune și garantăm că, începând cu 1 iunie, reducerea de TVA se va reflecta direct în prețuri, fără a le rotunji nici în sus, nici în jos.” a declarat Sorana Georgia, Director General al BILLA România.