Stiri: Companii

Biocide Gerocossen

Când va începe Gerocossen producția de biocide?

27.03.2020

Biocide Gerocossen. Compania a anunțat că are în avizare două produse biocide pentru igiena umană. De asemenea, Gerocossen precizează că pe lângă aceste produse aflate în curs de avizare urmează să fie avizate în continuare şi alte produse biocide necesare şi în alte domenii de activitate.

Adaptarea procesului de producție

Gerocossen a decis să adapteze o parte a procesului de producţie, pentru a putea fabrica și:

  • produse de igienizare
  • dezinfectante
  • produse biocide

Acestea au devenit o necesitate pentru populaţie, în contextul pandemiei de coronavirus.

Biocide Gerocossen. Ce spune conducerea companiei?

Conducerea companiei afirmă că deţine tehnologia necesară pentru creşterea fabricaţiei de produse biocide.

“Este un moment crucial, în care vom face tot ce ne stă în putinţă pentru a susţine comunitatea şi autorităţile. Avem, din fericire, tehnologia, logistica şi specialiştii care ne permit să asigurăm dezvoltarea fabricaţiei de produse biocide”, a declarat directorul general al Gerocossen, Stanca Cismaru.

Gerocossen are deja scos pe piață, la ora actuală, un gel de igienizare a mâinilor, care conține și alcool.

Despre Gerocossen

Povestea Gerocossen a început în anul 1990. De atunci misiunea companiei a fost aceea de a încuraja femeile să își descopere frumusețea naturală și de a avea încredere în forțele proprii.

Compania a fost înființată urmând viziunea comună a celor trei membri fondatori. Aceștia au decis să își urmeze pasiunea pe cont propriu și să pună bazele unei companii care să aducă pe piața locală cosmetice românești naturale și de calitate.

Citește și Când sunt Floriile 2020? În fiecare an Floriile pică în duminica de dinanintea Paștelui. Află pe ce dată sunt în acest an!