Stiri: Agricultura

Rezultate Corteva trimestrul 1 din 2021

Parteneriat între Corteva Agriscience și Dadelos Agrosolutions

15.02.2021

Biostimulatori Corteva. Un acord pentru dezvoltarea, validarea și comercializarea biostimulatorilor destinaţi fermelor din întreaga lume a fost anunţat de companiile Corteva Agriscience și Dadelos Agrosolutions.

Dadelos Agrosolutions dezvoltă tehnologii pentru obținerea efectelor dorite asupra plantelor sub aspectul eficienței utilizării ingășămintelor, a metabolismului și a răspunsului la stres.

Biostimulatori Corteva. Ce spun reprezentanţii companiei?

„Acest acord consolidează angajamentul nostru de a oferi fermierilor produse biologice pentru protecția culturilor, inclusiv o linie completă de soluții biostimulatoare bazate pe efecte demonstrate și rezultate previzibile”, a declarat Rajan Gajaria, Executive Vice President, Business Platforms, Corteva Agriscience.

Conform acestuia, acordul cu Dadelos Agrosolutions este un alt pas care arată eforturile companiei de a construi un portofoliu biologic prin colaborarea cu experți de top în domeniile lor.

Biostimulatori Corteva. Alimente de o calitate mai bună

“Tehnologiile și soluțiile de protecție a culturilor pe care le-am dezvoltat în ultimii 24 de ani urmăresc să ajute industria și fermierii să producă mai multe alimente de o calitate mai bună, reducând în același timp impactul asupra mediului. Misiunea noastră este un exemplu clar al Ajinomoto Group Creating Shared Value (ASV) și al filosofiei Ajinomoto de a se angaja în mod constant în inițiative de rezolvare a problemelor sociale prin afaceri “, a declarat Norbert Pons, Chief Executive Officer of Dadelos Agrosolutions, S.L.

Acesta a mai spus că parteneriatul cu Corteva Agriscience confirmă interesul colaboratorilor și clienților pentru soluțiile științifice, capacitatea de a inova și eforturile continue de a crea în mod constant valoare adăugată.

Citeşte şi Prima Casă 2021. Noile condiţii pentru Programul Noua Casă 2021