Stiri: Constructii

birouri RE/MAX Romania

RE/MAX România deschide trei noi birouri

22.07.2019

Birouri RE/MAX România. Compania a anunțat extinderea rețelei din țara noastră cu încă trei birouri. Este vorba de RE/MAX Partners – Cluj, RE/MAX Quality – Sibiu și RE/MAX Prestige – Târgu Mureș. La ora actuală, portofoliul companiei include un total de 53 de birouri la nivel național și peste 400 de membri.

Birouri RE/MAX România. Experiență

„Motivele pentru care am decis să mă alătur echipei RE/MAX sunt numeroase, însă cel mai important a fost sistemul lor de educație. Cu toate că nu am experiență în domeniul imobiliar, nu mi-a fost teamă să fac acest pas datorită existenței Academiei RE/MAX, prin intermediul căreia avem acces continuu la traininguri specializate, precum și informații de piață actualizate”, a declarat Alexandra Joldes, Broker/Owner RE/MAX Partners.

Birouri RE/MAX România. Promovarea colaborării între Broker/Owneri

Compania a mai anunțat că promovarea colaborării între Broker/Owneri și agenți, precum și reprezentarea exclusivă a clienților, reprezintă alte puncte forte ale sistemului RE/MAX. În plus, prin faptul că agenții primesc educație continuă, îndrumare și un mediu de lucru plăcut, clienții primesc servicii de calitate și suport continuu pe tot parcursul unei tranzacții, iar francizaților li se pun la dispoziție toate instrumentele necesare pentru a face aceste lucruri posibile, se creează un sistem în care toată lumea câștigă, adaugă aceasta.

Birouri RE/MAX România. 53 de francize și peste 400 de membri

În țara noastră, RE/MAX este cea mai mare rețea de birouri imobiliare francizate, cu cel mai mare număr de agenți imobiliari, având, în prezent, 53 de francize și peste 400 de membri.

De asemenea, RE/MAX este recunoscut ca cel mai puternic brand național în imobiliare.

Birouri RE/MAX România. 110 birouri până în 2023

Planul de extindere la nivel național vizează, până în 2023, 110 birouri francizate și peste 1.000 de agenți imobiliari.

La nivel mondial, RE/MAX este lider în real-estate, fiind franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment. Compania, înființată în 1973 în Denver, are astăzi peste 125.000 de agenți afiliați în 8.000 de birouri aflate în cca. 110 de ţări din întreaga lume. În Europa, RE/MAX este prezent în 38 de țări, cu peste 2.000 birouri și 23.000 de agenți.

Citește și Se deschide noul magazin Lidl Brăila! Ce surprize anunță retailerul?