Stiri: Constructii

Birouri Skanska  Bucurestii Noi

Skanska se extinde în zona Bucureștii Noi

03.12.2019

Birouri Skanska Bucureștii Noi. Skanska a cumpărat un teren de aproximativ 26.200 de metri pătrați de la InteRo Property Development SRL. Terenul este destinat dezvoltării unui nou complex de birouri și se situează în zona de Nord a Bucureștiului, în imediata vecinătate a stației de metrou Jiului.

Birouri Skanska Bucureștii Noi. Ce spune conducerea dezvoltatorului?

„Achiziția de noi terenuri este un pas natural în dezvoltarea sustenabilă a business-ului nostru. Noua proprietate îndeplinește toate criteriile pe care le urmărim în acest proces și, mai mult decât atât, reprezintă un „milestone” important: cu acest teren, vom fi prezenți în trei submarket-uri diferite din capitală.”, a declarat Aurelia Luca, Managing Director, Skanska Property România.

Birouri Skanska Bucureștii Noi. Trei clădiri

Complexul de birouri pe care Skanska îl va dezvolta în Bucureștii Noi include trei clădiri. Acestea vor fi proiectate și construite urmând conceptul „futureproof workplaces”, implementat de companie la nivel regional. Acest concept se diferențiază prin mixul unic între:

  • designul scandinav
  • inovația
  • soluții sustenabile

În această preluare, Skanska a fost asistată de casa de avocatură PeliPartners. Echipa de avocați a fost coordonată de Oana Bădărau, Partener la PeliPartners.

Patru clădiri construite de InteRo Property

Pe terenul alăturat, de 26.000 de metri pătrați, InteRo Property Development SRL va întregi complexul dezvoltat de Skanska cu alte patru clădiri. Cele șapte clădiri vor forma împreună un complex unitar.

„Suntem bucuroși că am vândut jumătate din terenul nostru din Strada Bucureștii Noi către Skanska și că vom dezvolta, alături de aceasta, un proiect integrat de birouri care ar putea ajunge la 175.000 metri pătrați GLA”, a declarat Michael Topolinski, InteRo Property Development SRL.

InteRo Property Development SRL a fost asistată în această tranzacție de o echipă de avocați din cadrul casei de avocatură Biriș Goran. Echipa a fost coordonată de Raluca Năstase, Partener Biriș Goran.

În fazele inițiale ale tranzacției, Libra Internet Bank a oferit consultanță privind finanțarea.

Citește și Rezervele valutare ale României, în scădere