Stiri: Companii

Biscuitii Oreo au intrat in Cartea Recodurilor

Biscuiții Oreo au intrat în Cartea Recordurilor

31.01.2020

Biscuiții Oreo Cartea Recodurilor. Mondelēz International continuă să asocieze biscuiții cu momentele jucăușe, de data aceasta cu o ocazie inedită, prin stabilirea unui record mondial. Compania a anunțat că a câștigat titlul Guiness World Records pentru cei mai mulți oameni, din zone diferite, care au înmuiat simultan biscuiți în lapte.

Biscuiții Oreo Cartea Recodurilor. Recordul inedit

Recordul inedit a fost stabilit pentru a sărbători succesul brandului Oreo, care a înregistrat vânzări nete anuale de 3,1 miliarde dolari până la sfârșitul lui 2019.

Stabilirea recordului a început pe data de 30 ianuarie, ora 4.30 pm, când echipele companiei din întreaga lumea au fost invitate să înmoaie biscuiți OREO în lapte, simultan, în timpul unui eveniment ce a fost transmis prin video streaming.

Biscuiții Oreo Cartea Recodurilor. 5.066 de angajați

5.066 de angajați ai companiei, din 55 de birouri, din 32 de țări, inclusiv din sediul Mondelēz România din București, au participat la stabilirea recordului Guiness World Records.

“Suntem foarte mândri că am sărbătorit acest moment important pentru brandul Oreo în cadrul unui eveniment jucăuș, care a adunat familia Mondelēz International din întreaga lume”, a spus Dirk Van de Put, Chairman și CEO, Mondelēz International. “Așteptăm cu interes noi momente importante din evoluția brandului și sperăm că vom avea cât mai multe recorduri în viitor!”

Biscuiții OREO sunt biscuiții preferați în lume. Aceștia sunt disponibili în peste 100 de țări.

Biscuiții Oreo Cartea Recodurilor. 34 de miliarde de biscuiți

Aproximativ 34 de miliarde de biscuiți Oreo sunt vânduți în fiecare an și 92 de milioane, în fiecare zi. De la lansarea biscuiților Oreo, în 1912, au fost vânduți aproximativ 500 de miliarde de biscuiți.

OREO este cel mai mare brand al companiei Mondelēz International. De asemenea, unul dintre brandurile de șase miliarde de dolari deținute de companie, alături de:

  • Milka
  • Cadbury Dairy Milk
  • Ritz
  • Trident
  • Halls

Citește și E.ON Energie România a pus în funcțiune „Autostrada electrică” Iași-Târgu Mureș