Stiri: IT&C

Bitdefender a lansat un nou pachet de soluții de securitate

06.08.2014

Bitdefender a anunţat ieri lansarea noii suite de soluții Bitdefender 2015, pachet de produse care vine cu un nou concept care armonizează tehnologia premiată în mod repetat cu performanța, ușurința de utilizare și simplitatea.

Noile pachete, denumite Bitdefender Total Security 2015, sunt disponibil în Statele Unite de la începutul lunii iulie şi au primit deja distincția Editor’s Choice acordată de publicație americană PC Mag.

“Simplitatea constituie coloana vertebrală a noului Bitdefender 2015. Sunt încrezător că fiecare utilizator, indiferent de nivelul competențelor în ceea ce privește utilizarea computerului, va înțelege în doar câteva minute noua linie Bitdefender 2015 și va sti să folosească produsul chiar mai repede de atât. Criminalitatea cibernetică în creștere și utilizarea la scară largă a tehnologiei, accentuează necesitatea securității, astfel că a trebuit să construim un concept extrem de prietenos în spatele tehnologiilor noastre cheie’’, a declarat Cătălin Coșoi, Chief Security Strategist, Bitdefender.

Bitdefender integrează, de asemenea, modulul Wallet, ce securizează datele sensibile, pe care le ține la îndemână cu ajutorul browser-ului securizat Safepay. În plus, noul Quick Vulnerability Scanner avertizează în privința software-ului neactualizat și vulnerabil sau asupra setărilor nesigure ale sistemului.

One Click Optimizer menține viteza de rulare a sistemului la nivel maxim, iar tehnologia Bitdefender Photon se adaptează gradual pentru a îmbunătăți vizibil performanța.

Modulul Autopilot, perfecționat de-a lungul celor 10 ani de experiență în lupta împotriva amenițărilor cibernetice, ia automat cele mai bune decizii de securitate, fără intervenția utilizatorului.

De asemenea, Bitdefender lansează un nou website, centrat pe simplitate și consistență.