Stiri: IT&C

Bitdefender lansează un program de învăţare pentru limbajul C++

03.06.2015

Bitdefender a anunţat organizarea unui proiect de învățare mixtă pentru limbajul C++. Astfel, în cadrul proiectului Bitdefender TechChallenge tinerii vor interacționa timp de cinci săptămâni cu experți din cadrul companiei.

Cele 10 sesiuni constau într-un mix de acumulare de cunoștinte prin interacțiune, prin online media și prin exerciții pe platforma digitală, pentru aprofundarea progrămării în limbajul C++.

Programul se va derula în perioada 22 iunie – 26 iulie 2015 și va avea loc de două ori pe săptămână, lunea și joia, între orele 17 și 20. Detalii ulterioare vor fi comunicate pe platforma destinată proiectului către cei care se înscriu.

Sesiunile vor fi susținute de dezvoltatori și arhitecți de software din Bitdefender.

“În cadrul Bitdefender TechChallenge studenții își pot completa pachetul de cunoștințe dobândite în facultate și au ocazia să aplice aceste cunoștințe în proiecte, sub îndrumarea profesioniștilor. Deși noua generație de limbaje se bucură în ultima perioadă de o atenție sporită din partea studenților, C++ oferă un important atu la angajare celor care își doresc o carieră solidă în domeniu”, a declarat Cătălin Coșoi, Chief Security Strategist în cadrul Bitdefender.

Participanții la Bitdefender TechChallenge vor primi la finalul proiectului diplome și premii din partea Bitdefender și, totodată, oportunitatea de a-și construi o carieră.